Om oss

Pålitlig säkerhet sedan 1974

Rosengrens Larm AB erbjuder lösningar inom elektronisk säkerhet som omfattar produkter och tjänster inom passersystem, inbrottslarm och videoövervakning. Verksamheten inom detta område sker oftast i projektform där Rosengrens Larm säljer, installerar och servar dessa produkter och tjänster. Vår inriktning är främst inom tillämpningar och verksamhetsområden med höga säkerhetskrav. Verksamheten Rosengrens Larm AB, som startade 1974 är ett välkänt varumärke för många i branschen som står för trygghet, kvalitet och hög servicegrad. Som kund möter du kompetent sälj- och servicepersonal, med fokus på att leverera marknadsledande tjänster inom elektronisk säkerhet. 

Rosengrens Larms AB är certifierade för ISO 9001:2015, och har företagscertifikat för anläggarfirma inbrottslarm och kamerabevakningssystem. Vi projekterar, installerar och driftar regelmässigt larminstallationer upp till larmklass 4.

På 1990-talet införlivades Rosengrens till Gunnebogruppen, men sedan 2020 står vi återigen på egna ben, sedan två private equity-företag förvärvade Rosengrens. Våra nya ägare från Storbritannien och Tyskland representerar en internationell företagsgrupp med lång tidshorisont, som dessutom ger oss resurser att göra oss långsiktigt stabila och kunna leverera rätt tjänster. I Sverige har Rosengrens en systerverksamhet i Gateway Security Sweden AB.

Vill du veta mer vad vi kan göra för dig?

Scroll to Top